Asics Dynaflyte 2 Black/white/carbon - motowearusa.com
Kitaro Tshirts med print navy
MENY

Asics Dynaflyte 2 Black/white/carbon

NxILi70iZR

Asics Dynaflyte 2 Black/white/carbon

Asics Dynaflyte 2 Black/white/carbon
Produktbeskrivelse Asics Detaljer: Skolisser Merke: Asics Tittel: Herre Type: Sneakers Farg: Svart Passer: Normal Yttermateriale: Mesh Såle: Syntet Artikelnummer: 60052-68 Asics Dynaflyte 2 Black/white/carbon Asics Dynaflyte 2 Black/white/carbon
Annonse

- Dette er ikke vanlig rutine hos oss, og skulle ikke ha skjedd, sier Elisabeth Schanche, informasjonsleder ved Universitetssjukehuset i Stavanger.

Annonse
Rogalandsavis

- Dersom pasienten har vist frikort, og det ikke blir registrert hos oss, skal det sendes ut en faktura fra sykehuset. Først når denne ikke blir betalt, går kravet over til Lindorff.

Informasjonslederen understreker at sykehuset har klare rutiner på dette.

- Purringen utstedes på grunnlag av fakturaen. Det er rart at det mangler i dette tilfellet, sier Schanche.

Beklagelig

- Når pasienten sier at han ble avvist da han forsøkte å ta kontakt med sykehuset, må vi bare ta det til etterretning. Det er ikke slik det skal foregå, sier Schanche.

Dersom pasientene opplever feil i forhold til fakturaer og purringer, skal de i utgangspunktet kunne ta kontakt med både Lindorff og sykehuset.

- Det er beklagelig hvis denne pasienten har opplevd det slik. Det er ikke vanlig rutine hos oss. Alle som ringer oss skal få den hjelpen de trenger, sier Schanche.

Annonse